Toggle navigation

Mikä on Vapaalasku.com?

Vapaalasku.com tarjoilee lukijoilleen huolella tehtyjä artikkeleita vapaalaskun maailmasta. Emme ryntäile sinne tänne, vaan teemme harkitusti ja syvällisesti sisältöä lumen lumoon hurahtaneille ja laskukulttuurista kiinnostuneille lukijoille.

Elämä ei ole pelkkää laskemista, joten tarkastelemme ja tuomme esiin myös vapaalaskuun liittyviä ilmiöitä, ihmisiä ja elämää.

Julkaisemme Vapaalasku.comissa ammattitaidolla tuotettua sisältöä parin viikon välein helmikuusta 2015 alkaen. Sen lisäksi käymme yhteisön kanssa vuoropuhelua sosiaalisessa mediassa ja kohtaamme heitä kasvokkain omissa suosituissa tapahtumissamme.

 

Vapaalasku.comista vastaavat Arttu Muukkonen ja Antti Laiho.

Muukkonen on palkittu kuvajournalisti ja vapaa toimittaja. Hän on työskennellyt muun muassa Helsingin Sanomissa, ja ollut mukana tekemässä muun muassa Skimbaajaa ja Nietosta. Hän on kuvannut ja tuottanut kaksi vapaalaskuelokuvaa (Virne 2009 ja Pilke 2013) sekä vapaalaskudokumentin ETT TO TRE (2014). Muukkonen isännöi ja tuottaa myös suosittua Vapaalasku-elokuvakiertuetta.

Laiho on monipuolinen sisällöntuottaja ja markkinointiviestinnän ammattilainen. Hän on päätoimittanut muun muassa Skimbaajaa ja Suomen versiota Outside-lehdestä. Laiho tuntee ilmiöt, välineet ja varusteet läpikotaisesti.

Muukkonen ja Laiho järjestävät Vapaalaskuiltamia, joka on yksi Euroopan suurimmista vapaalaskutapahtumista. Molemmat ovat pyörittäneet Suomen suosituinta outdoor-sivustoa Relaa.comia.

Visited 2 800 times, 1 visit(s) today