Toggle navigation

Expoviikonlopun lauantai-ilta on monesti ollut niin sanotusti arpomisen paikka. Kun illalliset on syöty ja alkujuomat nautittu, alkaa viestiralli. Mihin mennään? Mahtuukohan Helmeen? Onko siellä tuttuja? Mitenhän Boardexpon jatkot, ovatkohan ne jo täynnä?

Tänä vuonna ei tarvitse tällaista murehtia, sillä nyt Vanhan ylioppilastalon ovet avataan myös lauantai-iltana! Lauantain teemana on juhliminen hyvässä seurassa ja laatumusiikin rytmittämänä kasarilta kaksituhattaluvulle.

 

Andorran Vapaalaskujatkot X Skiexpo esittää: Mikko Alatalo, Monodisco, Last Chance & Andorra Bar

Ovet avataan kello 19.00, ja juhlija voi aistia illan rytmin Monodiscossa DJ Johannes Kastajan soittimista. Myös PyhäWurstin Andorran henkeen tehdyt mausteiset hodarit kertovat tulevasta.

Kello 20.00 Juhlasalin Skiexpo Stagelle astelee kaikkien rinteiden trubaduuri, maalaispoika ja kova puuterinpöllyttäjä Mikko Alatalo.

pk_alatalo_96b6784

Mikko Alatalo. Kuva: Arttu Muukkonen

Illan aikana ehtii kokeilla taitojaan kasarihengessä myös Alpeilta tutuissa naulanhakkauskisoissa ja hakkuroikunnassa.

Skiexpo Stagen illan rokista ja popista vastaa intohimoisesta laskujengistä koostuva Last Chance. Aiemmin Dubrovnikissa rokannut jengi saatiin houkuteltua Vanhalle, kun lupasimme, että Alatalo on heidän lämmittelijä.
”Tämä on hyvä juuri näin”, Antti Kunnas, Last Chancen kitaristi ja puhemies toteaa.

last-chance-1

Loppuillan rokista ja popista vastaa Last Chance.

 

 

Monodiscon pääpalkintona reissu Andorraan – oikeasti!

grandvalira_landscapes-3

Kiinnostaako reissu Andorraan? Sellainen arvotaan Vapaalaskujatkoilla, tervetuloa discoilemaan! Kuva: Ski Andorra

Jos rokkarit ikinä lopettavat – he aikovat soittaa Facebook-kommentin perusteella kolme tuntia Paranoidia – jatkaa Monodiscon hikistä menoa DJ Pastori, joka veivaa kasaria, ysäriä ja jysäriä. Spandexit päälle ja kuumimmat Moonbootsit ja sinkkipastahuulet palkitaan ruhtinaallisesti.

Nimittäin mitkäs ne sellaiset laskubailut olisivat, joissa ei arvottaisi reissupalkintoa? Niin myös näillä Vapaalaskujatkoilla, sillä tarjoamme kovimmalla twistaajalle reissun Andorraan, tuonne etelän kuumimpaan puuterikohteeseen. Arvonta vain paikallabailaajien kesken!

megaboom

Tule ja kuuntele miten Megaboom jytkyttää!

Entä oletko koskaan nähnyt, miltä näyttää kun kymmenet kaiuttimet soivat rivissä? UE MegaBOOM-kajarit luovat jamittelutunnelmaa Juhlasalissa aina, kun Skiexpo Stagella ei ole toimintaa.

Hämmentävää kyllä, noista pienistä lieriöstä lähtee ääntä kuin Rollareitten kiertuekaiuttimista ja ne kestävät pakkasta, vettä ja saunan lämpöä, joten niitä voi raahata mukana myös laskureissuilla ja loppuillan/sunnuntaiaamun jatkoilla.

 

Illan janojuomat kaataa Hopping Brewster

hopping16-1-of-1

Myös juomapuoli on jatkoilla kunnossa. Erikoisolutvalikoimista vastaa Hopping Brewster, joka tuo jatkoille muun laajan skaalan laadukkaita käsityöläispanimo-oluitaan sopivan ilmavalla twistillä.

Hopping Brewsters on moderni, palkittu käsityöläispanimo. Heidän olueilleen nostetta antavat perinteiden arvostus, poikkeuksellisen laadukkaat raaka-aineet ja ilmailuhistoria. Varsinkin perinteikkäät kasarihiihdot ovat korkeassa arvossaan myös Vapaalaskujatkoilla.

Hopping Brewsters

Hopping Brewsterin tyylikkäiltä tiskeiltä kaadetaan juomaa janoisille ilolla ja onnella.

Hopping Brewsterin illan tarjonta:

Witch Dance, Gruit Pale Ale – ABV 5,3% – 40IBUPohjana Noitien tanssissa on vaalea pintahiivaolut Amerikan humalalla maustettuna joka on lopuksi mauste- ja yrttiseoksella, eli ’gruitilla’ viimeistelty.Kokemuksena erilainen olutseikkailu, joka yhdistelee ennakkoluulottomasti modernia ja yli tuhat vuotta vanhaa oluenvalmistusta.Maltaat – Pale Ale, Vienna
Humalat – Ahtanum, Chinook, Columbus
Gruit – Inkivääri, Inkamarja, appelsiininkuori, neilikka ja tähtianisResistance – (Farm House) Pale Ale – ABV 5,8% – 20IBU

Vienosti makean maltainen vaalea ale. Hännältään kevyen happaman hedelmäinen ja maltillisesti humaloitu olut. Sovelias ruokajuomaksi ja erinomaisen hyvin myös Lagerstanian kansalaiselle.

Maltaat – Pale Ale ja caramel
Humalat – magnum ja celeia

 

Amelia – American Amber – ABV 5,7% – 40IBU

Jenkki-Amber jossa kauniin värin ja napakan humalan lisäksi mukavasti toffeen ja pähkinän vivahteita.

Maltaat – Pale Ale, Melanoid ja Crystal
Humalat – Mandarina Bavaria, Cascade ja Citra

 

Avenger – American DIPA – ABV 7,2% – 100IBU

Roteva ja suoraviivainen vanhanliiton Jenkki DIPA. Ryhdikästä humalan puraisua seuraa Galenan hedelmäisyys. Toisille maku on enemmän ananasta, toisille greippiä. Maista ja päättele itse.

Maltaat – Pale Ale, Cara Pale ja Crystal
Humalat – Magnum ja Galena

 

Pretty Peggy – Whaet Pale Ale – ABV 4,9% – 60IBU

Peggy on vaalea Jenkkivehnä, jonka mukavaa humalan puraisua pehmentää vehnäoluen aromikkuus. Saksalaisista vehnäoluista poiketen, tässä ei pahemmin banaania ole.

Maltaat – Pale Ale, Wheat, Cara Plus
Humalat – Pacific Gem, Waimea ja Vic Secret
Flirtý Fiona- Farmhouse pale ale ABV 4,5%- 20IBU

Fionan kukkaisen kevut humala ja mielyttävä maltaisuus viekoittelevat raikkaudellaan.

Maltaat- Pale Ale ja caramel
Humalat- Magnum ja celeia

 

Andorran Vapaalaskujatkot X Skiexpo Vanhalla ylioppilastalolla lauantaina 5.11. kello 19 alkaen. Liput ennakkoon Liveto.fistä.

 

Lauantain aikataulu

19.00 Ovet auki

20.00 Mikko Alatalo

22.00 jälkeen Last Chance

19-03.30 Monodisco – DJ Johannes Kastaja ja DJ Pastori vievät syvälle tunnelmiin

19-03.30 Andorra Bar, Hopping Brewster

 

 

Visited 376 times, 1 visit(s) today
Tags: , , , , ,


Comments are closed here.


Rando nostaa suosiotaan - esittelyssä Vapaalaskuiltamien Showroomin osastot

Seuraava

Skipe täytti 50 vuotta - kuusi kuvaa eri vuosikymmeniltä

Edellinen