Toggle navigation

Vuoden paras lyhäri X Scandinavian Outdoor -kisan äänestys on nyt auki!

24.10.2017

Suurkiitos jälleen kaikille videonsa eteen työtä puurtaneille! Urakka on ollut valtaisa, sillä Vuoden paras lyhäri X Scandinavian Outdoor -kilpailuun lähetettiin yhteensä 18 lyhäriä. Se on valtaisa määrä!

Jo seitsemättä kertaa järjestettävä kilpailu on nyt karsintavaiheessa. Nyt aukeaa äänestys, jossa voi äänestää suosikkiaan Vuoden paras lyhäri -finaaliin, joka käydään Pyhän, Peak Performancen ja Scandinavian Outdoorin Vapaalaskuiltamissa perjantaina 3.11.2017 Messukeskuksessa.

Finaaliin pääsee 3-5 kandidaattia. Finaalissa palkintoina on Peak Performancen Teton Jacket & Pants -laskuasu (arvo yli  1000 euroa), 500 euron lahjakortti Scandinavian Outdoorille sekä 400 euron lahjakortti Pyhälle.

 

lyhari_auto

Matkailuautoja näkyi yllättävän monessa videossa. Kuvakaappaus Zen Zones -lyhäristä.

Ehdokkaat laskeneet ympäri maailman

Sitten ehdokkaisiin. 18 videossa lasketaan eri puolilla maailmaa. Suosituin lyhärinkuvauspaikka on ollut Norja ja Lyngenin ja Tamokin alue, siellä näyttää viihtyneen ainakin kuusi tekijää.

Toiseksi suosituimmaksi nousee Japani, jossa on kuvattu neljä puuteripätkää. Suomessakin on laskettu ainakin kolmessa videossa. Lisäksi laskijoita kameroineen on käynyt ainakin Georgiassa, Kanadassa ja Italiassa. Varsin laaja kattaus!

Laskuvälineissä turha erottelu näyttää myöskin häviävän. Valtaosassa videoita lasketaan sekä laudoilla että suksilla. Telluilijat näyttävät olevan harmittavassa vähemmistössä.

Puuterin lisäksi lyhäriehdokkaat ovat laskeneet loskassa, shampanja/cavapuuterissa, ryteiköissä, kesällä ja vähän kovemmallakin lumella.

Kiinnostavaa oli myös useammassakin leffassa pyörähtänyt asuntoauto. Mukana kulkeva majapaikka kasvattaa selvästi suosiotaan.

 

Osa lyhäreistä todella lyhyitä

Ennakkoon annetuissa ammattilaisten vinkeissä painotettiin tiiviyttä. Siinä missä valtaosa videoista oli lähellä maximia eli 2 minuuttia, olivat muutamat ottaneet tiiviyden tosissaan.

Lyhin lyhäri oli reilut 20 sekuntia, toinen 54, sekä osa alle 2 minuuttia.

 

Äänestys käynnissä su 29.10. klo 23.59 asti

Pääset äänestämään suosikkiasi Scandinavian Outdoorin sivuilla. Linkki täällä.

Äänestysaikaa on sunnuntaihin 29.10 kello 23.59 asti. Annathan äänesi mielestäsi parhaalle videolle.

Finaali järjestetään perjantaina 3. marraskuuta Vapaalaskuiltamissa Helsingin Messukeskuksessa.

 

Liput Vapaalaskuiltamiin Messukeskuksen lippukaupasta. Valitse ”Kombolippu perjantai.”

HUOM Alennuskoodilla VAPAALASKU17 saat 4 euro alennuksen lipusta. Lippu oikeuttaa iltamien lisäksi pääsyn GoExpo Winteriin perjantaina.

 

Tags: , , , , , ,


Comments are closed here.


Hymyilevä karvapallo viihtyy vuorilla Sanna Kaivantolan repussa

Seuraava

Pesä on Suomen järein reissupaku

Edellinen